הזמנה לכנס תואר שני

אנחנו מתכבדים להזמינכם לכנס ייחודי וראשון מסוגו, שיתקיים בבית הספר לתואר שני במכללת חמדת הדרום!
הכנס מיועד לנבחרת מצומצמת של מורים ואנשי חינוך שמעוניינים ללמוד לתואר שני כבר בשנת הלימודים הקרובה.

תנאי הקבלה לתואר הם ציון תואר ראשון ותעודת הוראה מעל 80 וותק של לפחות שלוש שנים בעבודה חינוכית.

הכנס אינו מיועד למי שנרשם לאחת התוכניות של תואר שני לשנת תשע"ו.

כדי לקיים כנס יעיל בזמנים ובתכנים, המכבד את הזמן שלכם, מיקדנו את הכנס לכ-שלוש שעות בלבד, בהן תקבלו מידע שלם אודות הלימודים בבית הספר לתואר שני של חמדת הדרום.

הכנס כולל: היכרות עם התכנית האקדמית, היכרות עם המעטפת האדמיניסטרטיבית שהמכללה מציעה לסטודנטים, והתרשמות א-פורמלית לגבי חווית הלימודים במכללה.

מטרתו של הכנס לתת לכם את כל התשובות והכלים לקבלת החלטה מושכלת בנוגע ללימודים לתואר שני, ואנחנו מאמינים שהכנס אכן עונה על המטרה.

ההשתתפות בכנס מוגבלת ל-30 אנשים ולכן מומלץ מאוד להקדים ולהירשם על מנת שמקומכם יובטח.

הכנס יערך ביום שלישי, ה' באב, 21.7.15

בין השעות 11:00 – 13:30

בקמפוס מכללת חמדת הדרום, בנין ב'

הבטיחו את מקומכם בכנס והרשמו בטופס הבא

שימו לב- ההרשמה למסלול ניהול וארגון מערכות חינוך ולמסלול התרבות היהודית בזיקתה אל התנ"ך והוראתה, הסתיימה.

מעתה ההרשמה היא רק למסלול החינוך המדעי.