בית ספר "בית הגדי"- בית ספר שליד המכללה

הודות לשיתוף פעולה בין המכללה, צוות בית הספר, וועד ההורים והמועצה האזורית שדות נגב, בית הספר "בית הגדי"- בית ספר שמוביל למצויינות במתמטיקה, פותח את דלתותיו ללמידה משמעותית, אקדמיה להורים, שינוי אקלים בית ספרי, פעילות קהילתית ופרויקטים נוספים.

אמש (רביעי, ב' ניסן) התקיים "יום התנעה" שהיווה יום שיא לפעילות משותפת של הורים, תלמידים וסטודנטים מהמכללה ביצירה אומנותית עם האומן גיל אשל- מיצג אומנותי גדול, פסל בצורת זחל המוסיף אווירה צבעונית לאקלים בית הספר. זאת ועוד, גינה לימודית המהווה כלי ללמידה משמעותית, בה לומדים ונהנים הילדים ממגוון שיעורי מדעים וחשבון התבצעים בגינה תוך למידה חוויתית ומשמעותית להבנת הנושא הנלמד. אין מדובר בהעברת ידע כי אם בהבנייתו תוך כדי פיתוח החשיבה.

מטרות העבודה המשותפת הן: העצמת לימודי המתמטיקה, מתן מענה לנפש התלמיד, פרויקטים המשלבים את האומנות, פדגוגיה קצת אחרת- למידה משמעותית, אקלים בית ספרי מיטבי- בבחינת סור מרע ועשה טוב.
Post2Post3Post4Post5